Chris Addison

Chris Addison

Chris Addison
Oyuncu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 5.11.1971

Doğum Yeri: Cardiff, Galler

Galli komedyen, oyuncu, senarist ve yapımcı.

Sektöre ilk kez 2002 yılında TV Burp dizisinin iki bölümünün senaryosunu yazarak adım attı. 2008 yılında Lab Rats dizisinde rol alarak oyunculuğa da başladı. The Thick of It (2005-2012), Doctor Who (2014) ve Patriot (2018) dizileri ve The Look of Love (2013) filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2013 The Look of Love
2009 In the Loop

Televizyon

2018 Patriot
2014 Doctor Who
2014 Trying Again
2012 The Thick of It
2012 Skins
2008 Lab Rats

Yönetmen

2019 Düzenbazlar

Televizyon

2017 Playing House
2017 Fresh Off the Boat
2016 Veep
2012 The Thick of It

Yapımcı

2015 Veep
2014 Trying Again

Senaryo

2011 Chris Addison: Live (Belgesel Video)

Televizyon

2014 Trying Again
2011 My Funniest Year
2008 Lab Rats
2002 TV Burp
2004 2004: The Stupid Version (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Chris Addison Fotoğrafları

Chris Addison Haberleri

Portreler