Chris Brown

Chris Brown

Chris Brown
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 5.5.1989

Doğum Yeri: Tappahannock, Virginia, ABD

ABD'li şarkıcı, söz yazarı, rapçi, dansçı ve oyuncu.

Diskografi
2005: Chris Brown
2007: Exclusive
2009: Graffiti
2011: F.A.M.E.
2012: Fortune
2013: X

Filmografi
TV
2006: One on One
2006: The O.C.
2006: The Brandon T. Jackson Show
2007: Sesame Street
2008: The Suite Life Of Zack And Cody
Film
2007: Stomp The Yard
2007: This Christmas
2009: Phenom
2010: Takers

Görev Aldığı Yapımlar

Chris Brown Fotoğrafları

Chris Brown Haberleri

Portreler