Chris Coy

Chris Coy

Chris Coy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.05.1986

Doğum Yeri: Kentucky, ABD

ABD'li oyuncu.

The Deuce (2017), The Front Runner (2018) ve Detroit (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 To Leslie
2022 Keyhole Garden
2020 The Killing of Two Lovers
2020 Cowboys
2018 The Front Runner
2018 Décharnés
2018 Ateşle İmtihan
2017 Detroit
2015 The Culling
2014 The Barber
2014 Kristy
2014 Chimeras (Kısa Film)
2014 Bizi Kötüden Koru
2013 Sx Tape
2012 Rogue River
2011 Little Birds
2011 Hostel - Chapitre III (Video)
2010 Greenberg
2009 The Camel's Back
2007 In One Frame (Kısa Film)

Televizyon

2022 The Peripheral
2021 Women of the Movement
2021 Station 19
2021 Lucifer
2019 The Deuce
2018 Code Black
2018 Castle Rock
2017 L'Arme fatale
2017 Kingdom
2017 Homeland
2017 Halt and Catch Fire
2016 Banshee
2015 The Messengers
2015 NCIS: Enquêtes spéciales
2015 Yürüyen Ölüler
2014 Criminal Minds
2014 Bones
2013 Treme
2012 New York - Unité spéciale
2012 Hawaii 5-0
2012 Emily Owens M.D.
2012 Castle
2011 True Blood
2011 Mentalist
2011 Los Angeles, police judiciaire
2011 Justified
2010 Rizzoli & Isles: Autopsie d'un meurtre
2010 Piranhas (Kısa Film)
2010 Kanıt Peşinde
2010 FlashForward
2009 Numb3rs
2009 Monk
2009 Les experts: Manhattan
2009 Anarşinin Evlatları
2014 Perception

Görev Aldığı Yapımlar

Chris Coy Fotoğrafları

Chris Coy Haberleri