Chris McKay

Chris McKay

Chris McKay
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: Florida, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Lego Batman Filmi (2017), Lego Filmi (2014) ve Robot Chicken: Star Wars III (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 The Lego Batman Movie 2
2021 Jonny Quest
2021 Nightwing
2020 The Tomorrow War
2017 Lego Batman Filmi
2011 The Last Pizza Commercial (Kısa Film)
2010 Oceanic Panic (Kısa Video)
2002 2wks, 1yr

Televizyon

2011 Robot Chicken
2010 Robot Chicken: Star Wars III (TV Filmi)
2009 Titan Maximum
2008 Moral Orel

Yapımcı

2021 Coyote Vs. Acme
2019 Lego Filmi 2
2017 Lego Ninjago Filmi

Televizyon

2011 Robot Chicken
2010 Robot Chicken: Star Wars III (TV Filmi)
2009 Titan Maximum
2008 Robot Chicken: Star Wars Episode II (Kısa Film)
2007 Moral Orel

Senaryo

2020 Dolittle
2002 2wks, 1yr

Televizyon

2007 Moral Orel

Seslendirme

2019 Lego Filmi 2
2017 Lego Ninjago Filmi
2017 Lego Batman Filmi
2014 Lego Filmi

Görev Aldığı Yapımlar

Chris McKay Fotoğrafları

Chris McKay Haberleri

Portreler