Chris Messina

Chris Messina

Chris Messina
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.08.1974

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Uzaklara Gidelim (2009), Operasyon: Argo (2012) ve Şeytan (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 We're Just Married
2020 Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)
2020 The Secrets We Keep
2020 She Dies Tomorrow
2020 Love is Love is Love
2020 I Care a Lot
2019 Zeroville
2019 The True Adventures of Wolfboy
2018 Too Long at the Fair (Kısa Film)
2017 Blame
2016 Tatlı Hayat
2016 Gecenin Kanunu
2016 Un mec ordinaire
2015 DOL: Astro Time (Kısa Video)
2015 Digging for Fire
2014 The Oven (Kısa Film - Anlatıcı)
2014 Sam Smith: I'm Not the Only One (Kısa Video)
2014 Hayallerimdeki Kadın
2014 Alex of Venice
2014 Cake
2013 Palo Alto
2012 Vazgeçmem Senden
2012 Operasyon: Argo
2012 Hayalimdeki Aşk
2012 Fairhaven
2012 Denise (Kısa Film)
2012 Büyük Aşk
2012 28 Hotel Rooms
2011 The Trouble with Bliss
2011 Çılgınlar Gibi
2010 Şeytan
2010 Monogamy
2010 Greenberg
2010 An Invisible Sign
2009 Uzaklara Gidelim
2009 Julie & Julia
2009 Brief Interviews with Hideous Men
2008 Humboldt County
2008 Gelin Benim Olacak
2008 Barselona, Barselona
2007 Tabu
2007 Security (Kısa Film)
2006 Ira & Abby
2005 The Crooked Corner
2005 Road
2005 Bittersweet Place
2001 Ordinary Sinner
2000 Turn It Up
1998 Tutku
1998 Mesajınız Var
1998 Kuşatma

Televizyon

2020 Untitled Paul Simms Pilot (TV Filmi)
2020 The Sinner
2019 Robot Chicken (Seslendirme)
2019 Dark Cargo (TV Filmi)
2018 Sharp Objects (Mini Dizi)
2017 The Mindy Project
2015 OM City
2015 HitRECord on TV
2015 Axe Cop (Seslendirme)
2014 Haber Stüdyosu
2012 Damages
2009 Anatomy of Hope (TV Filmi)
2007 Médium
2005 Six pieds sous terre
2003 New York - Police judiciaire
2001 Big Apple
2000 New York 911

Yönetmen

2014 Alex of Venice

Yapımcı

2012 Fairhaven
2012 28 Hotel Rooms

Senaryo

2012 Fairhaven

Görev Aldığı Yapımlar

Chris Messina Fotoğrafları

Chris Messina Haberleri