Chris Penn

Chris Penn

Chris Penn
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.10.1965

Ölüm Tarihi: 24.1.2006

Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD

Amerikalı sinema oyuncusu. 

Ünlü aktör Sean Penn'in kardeşidir. 24 Ocak 2006'da evinde ölü olarak bulunmuştur.

Filmografi
Charlie and the Talking Buzzard (1979)
Rumble Fish (1983)
All the Right Moves (1983)
The Wild Life (1984)
Footloose (1984)
Pale Rider (1985)
At Close Range (1986)
Return from the River Kwai (1989)
Best of the Best (1989)
Mobsters (1991)
Reservoir Dogs (1992)
Best of the Best 2 (1993)
Beethoven’s 2nd (1993)
Josh and S.A.M. (1993)
The Music of Chance (1993)
True Romance (1993)
Short Cuts (1993)
Fist of the North Star (1995)
Sacred Cargo (1995)
To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar (1995)
Mulholland Falls (1996)
The Funeral (1996)
Deceiver (1997)
The Boys Club (1997)
Rush Hour (1998)
Cement (1999)
Kiss Kiss (Bang Bang) (2000)
Corky Romano (2001)
Murder by Numbers (2002)
Stealing Harvard (2002)
Grand Theft Auto: San Andreas (Eddie Pulaski'nin sesi) (2004)
Starsky & Hutch (film) (2004)
After the Sunset (2004)
Pauly Shore is Dead (2004)
The Darwin Awards (2006)
King of Sorrow (2006)
Holly (2006)
Altın Küre Ödülleri
Best Ensemble Cast
1994 Short Cuts
Altın Küre Ödülleri
Best Ensemble Cast
1994 Short Cuts

Ödülleri
Altın Küre Ödülleri
Best Ensemble Cast
1994 Short Cuts


Görev Aldığı Yapımlar

Chris Penn Fotoğrafları

Chris Penn Haberleri

Portreler