Chris Renaud

Chris Renaud

Chris Renaud
Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.12.1966

Doğum Yeri: Maryland, ABD

ABD'li animatör, dublajcı, yapımcı ve yönetmen.

Çılgın Hırsız (2010), The Lorax (2012), Çılgın Hırsız 2 (2013), Horton (2008) ve Buz Devri 3 - Dinozorların Şafağı (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
2016 Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2013 Çılgın Hırsız 2
2012 Loraks
2010 Despicable Me: Minion Madness (Kısa Video)
2010 Çılgın Hırsız
2007 The 2006 Academy Award Nominated Short Films: Animation
2006 No Time for Nuts (Kısa Video)

Yapımcı

2020 Minyonlar 2
2018 The Dog Days of Winter (Kısa Film)
2018 Yellow is the New Black (Kısa Film)
2018 Grinç
2017 Çılgın Hırsız 3
2016 Norman Television (Kısa Video)
2016 Weenie (Kısa Video)
2016 Mower Minions (Kısa Film)
2015 Binky Nelson Unpacified (Kısa Video)
2015 Cro Minion (Kısa Video)
2015 Minions: Mini-Movie – Competition (Kısa Film)
2015 Minyonlar
2013 Training Wheels (Kısa Video)
2013 Panic in the Mailroom (Kısa Film)
2013 Puppy! (Kısa Film)
2012 Forces of Nature (Kısa Video)
2012 Serenade (Kısa Video)
2012 Wagon Ho! (Kısa Video)
2010 Despicable Me: Minion Madness (Kısa Video)
2010 Banana (Kısa Film)
2010 Home Makeover (Kısa Film)
2010 Orientation Day (Kısa Film)

Senaryo

2006 No Time for Nuts (Kısa Video)

Seslendirme

2016 Norman Television (Kısa Video)
2016 Şarkını Söyle
2016 Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2015 Cro Minion (Kısa Video)
2015 Minions: Mini-Movie – Competition (Kısa Film)
2013 Çılgın Hırsız 2
2012 Forces of Nature (Kısa Video)
2012 Wagon Ho! (Kısa Video)
2012 Loraks
2010 Çılgın Hırsız

Görev Aldığı Yapımlar

Chris Renaud Fotoğrafları

Chris Renaud Haberleri