Chris Zylka

Chris Zylka

Chris Zylka
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.5.1985

Doğum Yeri: Ohio, ABD

Chris Zylka (d. 9 Mayıs 1985), Amerikalı aktör.

Filmografi


Televizyon Ad   Yıl   Rol   Notlar
90210   2008   Jason  
Everybody Hates Chris   2008–2009    
Hannah Montana   2009   Gabe Lamotti  
Cougar Town   2009   BJ  
Zeke and Luther   2009–2010   Doyce Pluck  
10 Things I Hate About You   2009–2010   Joey Donner  
The Secret Circle   2011–2012   Jake Armstrong  
Film Ad   Yıl   Rol   Notlar
The People I've Slept With   2009   Mr. Hottie  
My Super Psycho Sweet 16   2009   Brigg Jenner  
Kaboom   2010   Thor  
My Super Psycho Sweet 16: Part 2   2010   Brigg Jenner  
Shark Night 3D   2011   Blake Hammond  
Teen Spirit   2011   Nick  
Piranha 3DD   2012   Kyle  
My Super Psycho Sweet 16: Part 3   2012   Brigg Jenner  
The Amazing Spider-Man   2012   Eugene 'Flash' Thompson  

Görev Aldığı Yapımlar

Chris Zylka Fotoğrafları

Chris Zylka Haberleri

Portreler