Christian Abart

Christian Abart

Christian Abart
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.2.1979

Doğum Yeri: Bayonne, Fransa

Fransız aktör.

Filmografi

2012 Avis aux intéressés
2010 L'Autre Dumas
2008 Celluloïd Gangster
2007 Tel père telle fille
1997 Quand le soleil meurt
1988 Noyade interdite

Televizyon

2016 The Model
2013 Myster Mocky présente
2013 Petits secrets entre voisins
2013 Y'a pas d'âge
2012 Scènes de ménages
2012 Mon histoire vraie
2012 Si près de chez vous
2012 Doc Martin
2011 Groland.con
2009 Bulles de Vian
2008 Les Fées cloches
2006 Préjudices
2003 Blague à part
2003 Le Bleu
1999 Un jeune français
1992 Une maman dans la ville
1992 Un flic pourri
1991 Les Carnassiers
1991 La Femme des autres

Görev Aldığı Yapımlar

Christian Abart Fotoğrafları

Christian Abart Haberleri

Portreler