Christian McKay

Christian McKay

Christian McKay
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.11.1973

Doğum Yeri: Bury, İngiltere

İngiliz aktör.

Tam adı Christian Stuart McKay'dir. Uluslararası alanda oldukça beğeni toplayan ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında BAFTA Ödülü dahil olmak üzere iki düzineden fazla ödüle aday gösterilen, 2008 yapımı 'Ben ve Orson Welles' filminde Orson Welles'in rolüyle tanınmıştır. Ayrıca Florence Foster Jenkins, The Theory of Everything, Tinker Tailor Soldier Spy and Rush filmlerinde rol aldı.

Filmografi

2018 The Talent Agent (Short)
2017 The Leisure Seeker
2017 Crooked House
2017 The Second Hearing (Short)
2016 The Young Messiah
2016 Florence Foster Jenkins
2015 The Theory of Everything
2015 Creditors
2014 Closer to the Moon
2014 Northern Soul
2013 Rush
2013 The Devil's Violinist
2011 I Melt With You
2011 Tinker Tailor Soldier Spy
2010 You Will Meet a Tall Dark Stranger 
2010 Mr. Nice
2009 Me and Orson Welles
2008 Abraham's Point

Televizyon

2018 Warrior
2016 Churchill's Secret (TV Filmi)
2016 Frontier
2015 Jekyll and Hyde
2012 Getting On
2011 Borgia
2010 The Road to Coronation Street
2009 A Short Stay in Switzerland (TV Filmi)
2009 Margaret
2008 Agatha Christie's Poirot
2005 Riot at the Rite (TV Filmi)
2004 Doctors

Görev Aldığı Yapımlar

Christian McKay Fotoğrafları

Christian McKay İle İlgili Haberler

Portreler