Christoffer Nordenrot

Christoffer Nordenrot

Christoffer Nordenrot
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 9.3.1986

Doğum Yeri: Täby, İsveç

İsveçli senarist ve oyuncu.

Daha çok kısa filmlr üzerine çalışmalar yapmıştır. İlk kez 2007 yılında Point of View filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. 2010 yılı yapımı Du ritar fult isimli kısa filmle de ilk kez senaristlik deneyimi yaşamıştır. Oskyldigt dömd (2009) dizisi; Prinsessa (2009) ve aynı zamanda senaryosunu da üstlendiği Kıyamet (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Mannen som inte ville gråta (Kısa Film)
2018 Kıyamet
2016 Flykten till framtiden
2015 Happy Ending (Kısa Film)
2015 Vaskduellen (Kısa Film)
2015 Singel (Kısa Film)
2015 Se mig (Kısa Film)
2015 Jönssonligan - Den perfekta stöten
2015 Hayata Rövesata Çeken Adam
2015 Gilla (Kısa Film)
2015 De Arbetslösa (Kısa Film)
2014 Sju sorters kakor (Kısa Film)
2014 Mitt Hjärta (Kısa Film)
2014 Kärlek deluxe
2013 Motorsågar (Kısa Film)
2012 Övertidskrig (Kısa Film)
2012 Film Noir (Kısa Film)
2011 Kuken brinner (Kısa Film)
2010 Tiggaren (Kısa Film)
2010 Ta mig (Kısa Film)
2010 Negerboll (Kısa Film)
2010 Nakenlekar (Kısa Film)
2010 Miljön (Kısa Film)
2010 Generation krig (Kısa Film)
2010 Du ritar fult (Kısa Film)
2009 Soundcheck
2009 Prinsessa
2009 Kenny Begins
2008 Everything Is Poetry Baby (Kısa Film)
2007 Point of View

Televizyon

2018 Sjukt oklar
2017 When You Are Lärare
2017 Fallet
2016 Insiativet
2015 Konsten att få sin mamma att gråta
2015 Boy Machine
2015 Blå ögon
2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (Mini Dizi)
2014 Torpederna
2014 Piratskattens hemlighet
2014 Hoppas farfar dör
2014 Hasselhoff - en svensk talkshow
2013 Wallander
2013 Biciklo - Supercykeln
2013 Inkognito (Mini Dizi)
2012 Fjällbackamorden: I betraktarens öga (TV Filmi)
2012 Snutar (Mini Dizi)
2011 Elsas Värld
2009 Oskyldigt dömd

Yönetmen

2010 Nakenlekar (Kısa Film)

Senaryo

2018 Kıyamet
2015 Gilla (Kısa Film)
2015 Singel (Kısa Film)
2015 De Arbetslösa (Kısa Film)
2015 Happy Ending (Kısa Film)
2015 Se mig (Kısa Film)
2015 Vaskduellen (Kısa Film)
2014 Mitt Hjärta (Kısa Film)
2013 Motorsågar (Kısa Film)
2012 Den blå mannen (Kısa Film)
2012 Film Noir (Kısa Film)
2012 Övertidskrig (Kısa Film)
2010 Ta mig (Kısa Film)
2010 Generation krig (Kısa Film)
2010 Negerboll (Kısa Film)
2010 Tiggaren (Kısa Film)
2010 Nakenlekar (Kısa Film)
2010 Du ritar fult (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kıyamet, Den blomstertid nu kommer / Unthinkable, 2018, Senarist, Oyuncu

Christoffer Nordenrot Fotoğrafları