Christophe Paou

Christophe Paou

Christophe Paou
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.2.1969

Doğum Yeri: Blois, Fransa

Fransız oyuncu.

Tam adı Christophe Henri Maurice Paou'dur. L'inconnu du lac (2013), Şeflerin Savaşı (2012) ve Les magasins ne réfléchissent pas la nuit (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Eşanlamlılar
2017 Une part d'ombre
2017 Cornélius, le meunier hurlant
2016 Seances
2015 Yasaklı Oda
2015 La marcheuse
2015 Je suis à vous tout de suite
2015 Hantise (Kısa Film)
2013 L'inconnu du lac
2013 Gare du Nord
2012 Seflerin Savasi
2009 Les magasins ne réfléchissent pas la nuit
2009 Les derniers jours du monde
2008 Le voyage aux Pyrénées
2008 La fabrique des sentiments
2007 Faut que ça danse!
2007 Cap Nord
2003 Un homme, un vrai
2002 La femme au chapeau (Kısa Film)
2001 The Affair of the Necklace

Televizyon

2018 Cherif
2016 Cannabis
2015 Le dernier Gaulois (Belgesel)
2014 Fais pas ci, fais pas ça
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle
2002 Sami
2001 Maigret
2000 Police district
1999 Maison de famille (TV Filmi)
1999 Les mômes (TV Filmi)
1999 Les complices (TV Filmi)
1999 Jésus (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Christophe Paou Fotoğrafları

Portreler