Christopher Berry

Christopher Berry

Christopher Berry
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li aktör.

12 Years a Slave (2013), Zincirsiz (2012) ve Free State of Jones (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Dark Meridian
2017 Noble Creatures (Kısa Film)
2017 Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Kidnap
2016 Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Das Duell
2016 Free State of Jones
2016 Lügenspiel
2015 American Hero
2015 Man Down
2015 Gücün Bedeli
2015 Sert Ol
2015 Desiree
2015 Şeytani Ruhlar
2014 99 Ev
2014 Yenilmez Şampiyon
2014 Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Moments the Go
2014 13 Günah
2013 Mega Alligators - The New Killing Species
2013 12 Yıllık Esaret
2013 Paradise
2013 The Door
2013 Parker
2012 Zincirsiz
2012 Fire with Fire - Rache folgt eigenen Regeln
2012 Kibarca Öldürmek
2011 A Boy Named Sue (Kısa Film)
2010 Knucklehead - Ein bärenstarker Tollpatsch
2008 A Night at the Zoo (Kısa Film)
2007 3:10 Yuma Treni
2005 Waterborne
2001 Morgan's Ferry
2001 The Cure for Boredom
1998 Die Zeit der Jugend
1998 Mörderischer Pakt
1997 Paradise Falls

Televizyon

2016 Yürüyen Ölüler
2015 NCIS: New Orleans
2015 Zoo
2015 American Horror Story
2014 Salem
2014 Resurrection
2014 True Detective
2013 Occult (TV Filmi)
2012 Outlaw Country (TV Filmi)
2011 Swamp Shark - Der Killerhai (TV Filmi)
2011 Memphis Beat
2011 Treme
2010 The Good Guys
2006 Büyük Kaçış
2000 The Wilgus Stories (TV Filmi)
2000 Yes, Dear
1998 Dawson's Creek

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher Berry Fotoğrafları

Christopher Berry Haberleri