Christopher Convery

Christopher Convery

Christopher Convery
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.6.2008

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Gotham (2017-2018), Örümcek Ağındaki Kız (2018) ve MacGyver (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Brahms: The Boy II
2018 Örümcek Ağındaki Kız
2019 By Dawn

Televizyon

2020 MacGyver
2019 Tuhaf Şeyler
2019 Chicago Med
2018 Succession
2018 Gotham
2017 Haters Back Off!
2017 The Blacklist: Redemption

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher Convery Fotoğrafları