Christopher Landon

Christopher Landon

Christopher Landon
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 27.2.1975

Doğum Yeri: Los Angeles, ABD

ABD'li senarist, yönetmen ve yapımcı. 

Tam adı Christopher Beau Landon'dır. Paranormal Activity: İşaretliler (2014), Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) ve Şüphe (2007) filmleriyle tanınmıştır.

Babası Michael Landon ve annesi Lynn Noe de sinema oyuncusudurlar. Beverly Hills Lisesi ve Loyola Marymount Üniversitesi mezunudur.

Filmografi

Yönetmen

2019 Happy Death Day 2U
2017 Ölüm Günün Kutlu Olsun
2015 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
2014 Paranormal Activity: İşaretliler
2010 Burning Palms
1996 Only Child (Kısa Film)

Televizyon

1999 Making the Video (Belgesel Dizi)

Yapımcı

2012 Paranormal Activity 4
2011 Paranormal Activity 3
2007 Dirty Sexy Money (TV Dizisi)
2000 Boys Life 3
1999 $30 (Kısa Film)

Senaryo

2019 Happy Death Day 2U
2016 Viral
2015 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
2014 Paranormal Activity: İşaretliler
2012 Paranormal Activity 4
2011 Paranormal Activity 3
2010 Paranormal Activity 2
2010 Burning Palms
2007 Kan ve Çikolata
2007 Şüphe
2000 Boys Life 3
1999 $30 (Kısa Film)
1998 Another Day in Paradise

Televizyon

2007 Dirty Sexy Money

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher Landon Fotoğrafları

Christopher Landon Haberleri

Portreler