Christopher Lloyd

Christopher Lloyd

Christopher Lloyd
Oyuncu, Senarist, Ses, Seslendirme, Yapımcı

Doğum Tarihi: 22.10.1938

Doğum Yeri: Stamford, Connecticut, ABD

Amerikalı üç kez Emmy Ödüllü karakter oyuncusudur.

Lloyd Stamford,Connecticut, Amerika Birleşik Devletlerinde Ruth Lapham (San Francisco Belediye Başkanının Kızkardeşi) ve Samuel R. Lloyd'un çocukları olarak dünyaya gelmiştir. Kendisi çok ender olarak televizyonlara çıkar ya da röportaj verir. En son röportajını Channel 4'ün 'En İyi 100 Aile Filmi' için 2005'te vermiştir. En iyi arkadaşlarından bazıları onu utangaç sessiz birisi olarak niteler.

Filmografi
One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)
Goin' South (1978)
Taxi (dizi) (1978)
Three Warriors (1978)
The Onion Field (1979)
The Legend of the Lone Ranger (1981)
Mr. Mom (1983)
To Be or Not to Be (Olmak ya da Olmamak) (1983)
Star Trek III: The Search for Spock (1984)
The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984)
Geleceğe Dönüş (1985)
Clue (1985)
Miracles (1986)
Walk Like a Man (1987)
Track 29 (1988)
Eight Men Out (1988)
Who Framed Roger Rabbit (1988)
The Dream Team (1989)
Geleceğe Dönüş II (1989)
Geleceğe Dönüş III (1990)
DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp (1990)
Suburban Commando (1991)
The Addams Family (1991)
Amazing Stories: Book Two (1992)
T bone 'N' Weasel (1992)
Dennis the Menace (1993)
Addams Family Values (1993)
Twenty Bucks (1993)
Angels in the Outfield (1994)
Camp Nowhere (1994)
The Pagemaster (1994)
In Search of Dr. Seuss (1994)
Radioland Murders (1994)
Rent-a-Kid (1995)
Things to Do in Denver When You're Dead (1995)
Cadillac Ranch (1996)
Toonstruck (1996)
Quicksilver Highway (1997)
Anastasia (1997)
Angels in the Endzone (1997)
The Real Blonde (1997)
My Favorite Martian (1999)
Alice in Wonderland (1999)
Baby Geniuses (1999)
Man on the Moon (1999)
It Came From the Sky (1999)
Cyberchase The Hacker (2002)
Wit (dizi) (2001)
When Good Ghouls Go Bad (2001)
Kids World (2001)
Interstate 60 (2002)
Wish You Were Dead (2002)
Hey Arnold!: The Movie (2002)
Haunted Lighthouse (2003)
Tremors (dizi) (2003)
I Dream (2004)
Stacked (2005)
Here Comes Peter Cottontail: The Movie (2005)
A Perfect Day (2005)
Fly Me to the Moon (2007)
Valerie on the Stairs (2007)
The Tale of Despereaux (2008)
Foodfight! (2008)
Call of the Wild (2008)
The Simpsons Ride (2008)
A Christmas Carol (2009)
Chuck (2010-Günümüze kadarki en son filmi.)
Fringe 2011, 3.sezon, 10. bölüm

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher Lloyd Fotoğrafları

Christopher Lloyd Haberleri