Christopher McDonald

Christopher McDonald

Christopher McDonald
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 15.2.1955

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Annesi Patricia emlak danışmanı babası James ise eğitimciydi. Oyunculuk yapmaya başladığı 1978 yılından bu yana iki yüzden fazla yapımda rol aldı. İlk filmi 1978 yılında yayınlanan Getting Married isimi TV filmidir. İkimizden Biri (1987), Sil Baştan (1989), Şüphe (1993), The Road Killers (1994), Çayır Köpekleri (1997), Kusursuz Fırtına (2000) ve Backtrace (2018) gib yapımlardaki rolleriyle tanınmıştır.

1982 yılından beri Lupe McDonald'la evlidir ve 4 çocuk babasıdır.

Filmografi

2018 Deep Murder
2018 Backtrace
2017 Wetlands
2017 The Tank
2017 Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Jekyll Island
2016 Fish Food (Kısa Film - Seslendirme)
2016 Exposed
2015 Uçkur
2015 The Squeeze
2015 Soul Ties
2015 Don't Worry Baby
2014 You've Got to be Kidding (Kısa Film)
2014 Pretty Perfect
2014 Tek Gecelik Aşk
2014 Believe Me
2014 Being American
2012 Wonderful World of Drones with Christopher McDonald (Kısa Film)
2012 Koleksiyoncu 2
2012 Sen Gitmeden Önce
2012 Grassroots
2011 Cat Run
2011 Brooklyn Brothers Beat the Best
2011 Balls to the Wall
2011 Adventures of Serial Buddies
2010 Refuge
2010 The Best and the Brightest
2010 Black Widow
2010 Barry Munday
2009 Reunion
2009 Spooner
2009 Splinterheads
2009 Fanboys
2009 Deep in the Valley
2008 The House Bunny
2008 Summerhood
2008 Player 5150
2008 Mad Money
2008 En Süper Kahraman
2008 An American Carol
2007 Beta House (Video)
2007 My Sexiest Year
2007 Kickin' It Old Skool
2007 Anestezi
2006 The Naked Mile (Video)
2006 Funny Money
2005 The L.A. Riot Spectacular
2005 Kırık Çiçekler
2005 Gerçek Dedikodu
2003 Grind
2002 Peter Gabriel: The Barry Williams Show (Kısa Video)
2002 Speakeasy
2002 Çılgın Çocuklar 2
2002 Children on Their Birthdays
2001 The Theory of the Leisure Class
2001 Orada olmayan adam
2000 Takedown
2000 Saklı Seçilmişler
2000 Nurse Betty
2000 Magicians
2000 Kusursuz Fırtına
2000 Isn't She Great
2000 Bir Rüya İçin Ağıt
1999 My Teacher's Wife
1999 Five Aces
1999 Demir Dev (Seslendirme)
1998 SLC Punk!
1998 Jaded
1998 Gideon
1998 Fakülte
1998 Divorce: A Contemporary Western
1998 Dirty Work
1997 The Eighteenth Angel
1997 Leave It to Beaver
1997 Dalgın Profesör
1997 Çayır Köpekleri
1997 Bir Gülücük İçin
1996 Zenginin Karısı
1996 Unforgettable
1996 Happy Gilmore
1996 Çılgın Fanatikler
1996 Çılgın Ev
1995 Dürüst Oyun
1995 Best of the Best 3: No Turning Back
1994 The Road Killers
1994 Sike
1994 Monkey Trouble
1994 Hız Sınırı
1993 Anyone for Bridge? (Kısa Film)
1993 Şüphe
1993 Öldüren İçgüdü
1993 İki Hınzır Adam
1993 Cover Story
1993 Conflict of Interest
1993 Bums
1991 Vahşi Orkide 2
1991 Thelma ve Louise
1991 Beni Deli Etme
1990 Cool Blue (Video)
1990 Playroom
1989 Sil Baştan
1988 Paramedics
1987 İkimizden Biri
1985 The Boys Next Door
1984 Where the Boys Are
1984 Chattanooga Choo Choo
1984 Breakdance
1982 The Black Room
1982 Grease 2
1980 The Hearse

Televizyon

2019 The Real Bros of Simi Valley
2019 Costume Quest
2018 Superior Donuts
2018 Sideswiped
2018 Rob Riggle's Ski Master Academy
2018 Living Biblically
2018 Gone
2017 Law & Order: Special Victims Unit
2017 Great News
2017 Ballers
2016 The Good Wife
2015 The League
2015 Texas Rising (Mini Dizi)
2014 Sürekli Dizi (Seslendirme)
2014 Beware the Batman (Seslendirme)
2014 Ben 10: Omniverse (Seslendirme)
2014 Kirstie
2013 Body of Proof
2013 Happy Endings
2012 Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi (Seslendirme)
2012 Harry's Law
2012 CollegeHumor Originals
2012 Boardwalk Empire
2012 Ben 10: Ultimate Alien (Seslendirme)
2011 Law & Order: Criminal Intent
2011 Lemonade Mouth (TV Filmi)
2010 Yıldız Geçidi: Evren
2009 Numb3rs
2009 Law & Order
2008 Psych
2008 My Boys
2007 Soprano Ailesi
2007 Medium
2007 Kim Possible (Seslendirme)
2007 The Dukes of Hazzard: The Beginning (TV Filmi)
2007 The Bronx Is Burning (Mini Dizi)
2006 Twins
2006 Las Vegas
2006 Cracking Up
2006 You've Reached the Elliotts (TV Filmi)
2005 Fat Actress
2005 New Car Smell (TV Filmi)
2004 North Shore
2004 Justice League Unlimited (Seslendirme)
2003 Without a Trace
2002 The Twilight Zone
2002 Family Law
2001 61* (TV Filmi)
2000 Batman Beyond (Seslendirme)
1999 Veronica's Closet
1997 Gun
1997 Into Thin Air: Death on Everest (TV Filmi)
1996 Superman (Seslendirme)
1996 Superman: The Last Son of Krypton (TV Filmi – Seslendirme)
1995 The Tuskegee Airmen (TV Filmi)
1994 Midnight Runaround (TV Filmi)
1994 Midnight Run for Your Life (TV Filmi)
1994 Another Midnight Run (TV Filmi)
1993 Good Advice
1993 Telling Secrets (TV Filmi)
1993 Banner Times (TV Filmi)
1992 Home Improvement
1992 Walter & Emily
1991 Empty Nest
1991 Red Wind (TV Filmi)
1991 Fatal Exposure (TV Filmi)
1990 Star Trek: The Next Generation
1989 Paradise
1989 Matlock
1989 An Eight Is Enough Wedding (TV Filmi)
1988 Little Girl Lost (TV Filmi)
1987 The Wizard
1987 Our House
1987 Eight Is Enough: A Family Reunion (TV Filmi)
1986 Alacakaranlık Kuşağı
1986 1st & Ten
1986 Riptide
1986 Triplecross (TV Filmi)
1985 Kara Şimşek
1985 It's a Living
1985 Hunter
1984 Call to Glory
1983 Lottery!
1982 Cheers
1981 Yarışma (TV Filmi)
1978 Getting Married (TV Filmi)

Video Oyunu

2010 Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher McDonald Fotoğrafları

Christopher McDonald Haberleri