Christopher Mintz-Plasse

Christopher Mintz-Plasse

Christopher Mintz-Plasse
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 20.06.1989

Filmografi
Kick-Ass 2  (2013)  
The Hand Job (ı)  (2013)  
The To Do List  (2013)  
Çatlak Film  (2013)  
Tag (ı)  (2012)  
Korku Gecesi  (2011)  
Kick-ass  (2010)  
Boneknapper Dragon Efsanesi  (2010)  
Year One  (2009)  
Role Models  (2008)  
Çok Fena  (2007)
 
Seslendirdiği Filmler 
Paranorman  (2012)  
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin  (2010)  
Boneknapper Dragon Efsanesi  (2010) 

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher Mintz-Plasse Fotoğrafları

Christopher Mintz-Plasse Haberleri