Christos Stergioglou

Christos Stergioglou

Christos Stergioglou
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1952

Doğum Yeri: Dimetoka, Yunanistan

Yunan aktör.

1981 yılından günümüze kadar otuzdan fazla filmde rol almıştır. Köpek Dişi (2009), Tha to metanioseis (2002) ve I aionia epistrofi tou Antoni Paraskeva (2013) ile tanınmıştır. 2002 yılında Uluslararası Selanik Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyunu ödülünü kazandı.

Filmografi

2018 Ivan (Kısa Film - Ayrıca Yapımcı)
2017 Maneki Neko (Kısa Film)
2017 O gios tis Sofías
2016 Bliss
2015 Interruption
2013 September
2013 Otchuzhdenie
2013 I aionia epistrofi tou Antoni Paraskeva
2011 Adikos kosmos
2010 Taxidi sti Mytilini
2009 Köpek Dişi
2006 Ores koinis isyhias
2006 Lista gamou
2005 I horodia tou Haritona
2005 To oneiro tou skylou
2004 Miden thetiko (Kısa Film)
2003 Oi theatrines
2002 Tha to metanioseis
2002 Dyskoloi apohairetismoi: O babas mou
2001 Annas Sommer
1999 Mavro gala
1993 O anthropakos (Kısa Film)
1990 Deja vu - aisthisi (Kısa Film)
1990 I prodosia (Kısa Film)
1981 To ergostasio

Televizyon

2018 Stath Lets Flats
2013 Runaway Day
2010 X - Skinis afta pou 'kapsan to sanidi (TV Filmi)
2007 To 10
1999 I sykofantia tou aimatos

Görev Aldığı Yapımlar

  • Ara, Interruption, 2015, Oyuncu
  • Eylül, September, 2013, Oyuncu
  • Köpek Dişi, Kynodontas / Dogtooth, 2009, Oyuncu

Christos Stergioglou Fotoğrafları

Christos Stergioglou Haberleri

Portreler