Çiğdem Batur Güzel

Çiğdem Batur Güzel

Çiğdem Batur Güzel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.7.1982

Doğum Yeri: Düzce, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı, sunucu. 

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Çiğdem Batur, 2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi - Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına başladı. Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi - tiyatro ve oyunculuk eğitimi, Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, seslendirme eğitimleri aldı.

2004 yılında ART televizyonunda 'Alışveriş Çantası' adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatçı, TRT'de çeşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları görevlerinde bulundu. Bir kısa film deneyimi olan Batur, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatçı aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

Filmografi

2018 Bordo Bereliler Afrin
2015 Pinhan
2015 Bizim Hikaye
2014 10. Köy Teyatora
2009 Büşra
2007 Mutluluk

Televizyon

2017 Deli Gönül
2015 Kurtlar Vadisi Pusu
2011 Papatyam
2007 Vazgeç Gönlüm
2007 Genco (Seslendirme)
2005 Gümüş

Tiyatro

Baş Belası
Macbett
Kulaktan Kulağa
Bir Şehnaz Oyun
Philipp Hotz’un Büyük Öfkesi

Görev Aldığı Yapımlar

Çiğdem Batur Güzel Fotoğrafları

Portreler