Claire Forlani

Claire Forlani

Claire Forlani
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.12.1971

Doğum Yeri: Middlesex, İngiltere

İngiliz aktris.

Londra'da bulunan Educated at Arts Educational School mezunudur. Babası İtalyan Pier Luigi ve annesi İngiliz Barbara Forlani'dir. 19 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye taşındılar ve burada oyunculuğa başladı. Joe Black (1998), Basquiat (1996), Kaya (1996), Mystery Men (1999), Mallrats (1995), Kontrol Dışı (2001), Kızlar ve Erkekler (2000), The Medallion (2003), Hallam Foe (2007), Bir Aptalın Anıları (2008) ve Yeşil Sokak Holiganları (2005) filmleriyle tanınmıştır. 

2007 yılında kendisi gibi oyuncu olan Dougray Scott'la evlenmiştir ve bir çocuk annesidir.

Filmografi

2019 Five Feet Apart
2019 An Affair to Die For
2018 Head Full of Honey
2017 Crystal Inferno
2016 Özel Kargo
2013 Another Me
2011 Aşk Mutfağı
2009 Shannon's Rainbow
2009 Sır Perdesi
2008 Beer for My Horses
2008 Bir Aptalın Anıları
2007 Özgürlük Savaşçısı
2007 Hallam Foe
2006 For Your Consideration
2005 Ripley Under Ground
2005 The Shadow Dancer
2005 Yeşil Sokak Holiganları
2004 The Limit (Video)
2004 Bobby Jones: Stroke of Genius
2003 Madalyon
2003 Northfork
2002 Triggermen
2001 Going Greek
2001 Kontrol Dışı
2000 Magicians
2000 Kızlar ve Erkekler
1999 Mystery Men
1998 Joe Black
1998 Into My Heart
1998 Basil
1997 The Last Time I Committed Suicide
1996 Garage Sale (Kısa Film)
1996 Basquiat
1996 Kaya
1995 Mallrats
1994 Levi's: Restaurant (Kısa Video)
1994 Polis Akademisi 7: Moskova Görevi
1992 Gypsy Eyes

Televizyon

2020 Departure
2017 Hawaii Five-0
2017 The Get (TV Filmi)
2016 Run to Me (TV Filmi)
2012 NCIS: Los Angeles
2012 Scruples (TV Filmi)
2011 Camelot
2011 Ice (Mini Dizi)
2010 CSI: NY
2009 False Witness (TV Filmi)
2007 Carolina Moon (TV Filmi)
2006 Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (Mini Dizi)
2004 Memron (TV Filmi)
2003 The Pentagon Papers (TV Filmi)
1993 J.F.K.: Reckless Youth (Mini Dizi)
1992 Press Gang

Görev Aldığı Yapımlar

Claire Forlani Fotoğrafları

Claire Forlani Haberleri