Clara Lee

Clara Lee

Clara Lee
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.1.1985

Doğum Yeri: Bern, İsviçre

Güney Kore asıllı İsviçreli aktris.

Asıl adı Clara Lee Sung-Min'dir. Güney Kore - İsvçre ve ABD olmak üzere üç pasaporta sahiptir. 

2009 yılı yapımı Ogamdo filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Woking-geol (2015), Ge ji Wang Zi (2016), Fat Buddies (2018) ve Legends of the Three Kingdoms (2018) filmleri ve The City of Chaos (2018) dizisiyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Shoujikuang xiang
2018 Legends of the Three Kingdoms
2018 Fat Buddies
2017 The Jade Pendant
2016 Qing Sheng
2016 Ge ji Wang Zi
2016 Shi tu xing zhe
2015 Woking-geol
2013 Rikyû ni tazuneyo
2009 Ogamdo

Televizyon

2018 The City of Chaos
2014 Eunggeubnamnyeo
2013 Kyeolhonui yeoshi
2012 Take Care of Us, Captain
2011 Go! Mrs. Go!
2011 Dong-an-min-nyeo
2009 Creating Destiny

Görev Aldığı Yapımlar

Clara Lee Fotoğrafları

Clara Lee Haberleri

Portreler