Clara Mamet

Clara Mamet

Clara Mamet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.9.1994

Doğum Yeri: Vermont, ABD

ABD'li aktris ve müzisyen.


Filmografi

2004 Spartan
2010 The Marquee
2010 Inside the Actor's Workshop
2010 Our Valley
2013 Night Moves
2014 Two-Bit Waltz
2014 Spirit Blossom (Kısa Film)
2016 Wiener-Dog
2016 Neighbors 2: Sorority Rising
2016 Satanic
2017 Sloan Hearts Neckface

Televizyon

2006 The Unit
2014 The Neighbors
2013 Phil Spector
2015 Wacko Smacko
2016 Son of Zorn

Görev Aldığı Yapımlar

Clara Mamet Fotoğrafları

Clara Mamet Haberleri

Portreler