Clémence Verniau

Clémence Verniau

Clémence Verniau
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.05.1980

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız oyuncu.

Babası Fransız bir diplomat ve annesi Çinli bir öğretmendir. Fransa'da dünyaya geldi ancak çocukluğu babasının mesleği nedeniyle İtalya (Roma), Çin (Nanjing), Endonezya (Jakarta) ve Yeni Zelanda (Wellington) gibi ülkelerde geçti. Bir ara Fransa'ya döndüyse de tekrar Çin'e taşındı ve orada Pekin Film Enstitüsü'nde eğitim aldı. 1999-2001 yılları arası bir Çin komedi dizisinde rol aldı. Team Spirit (2016), Achoura (2018) ve Kızım Gibi Kokuyorsun (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Neon Angel
2019 Inséparables
2019 2077 (Kısa Film)
2019 Kızım Gibi Kokuyorsun
2018 Je suis moi (Kısa Film - Seslendirme)
2018 Révélation (Kısa Film)
2018 Achoura
2018 Ordure (Kısa Film)
2017 Forbidden (Kısa Film)
2017 Insolite (Kısa Film)
2016 Apéro blabla
2016 Je suis toujours belle (Kısa Film - Seslendirme)
2016 L'outsider
2015 Adultères (Kısa Video)
2015 Burlesque Babylone (Kısa Video)
2015 VI(e)SAGE (Kısa Video)
2014 Sans toi (Kısa Film)
2013 Pauvre Richard!
2012 Comment te dire (Kısa Video)
2012 Detox (Kısa Film)
2011 La rue est vide pour Charlie (Kısa Film)
2009 C'est arrivé aujourd'hui (Kısa Film)
2009 Si peu de choses (Kısa Film)
2009 Tant Besoin De Toi (Kısa Video)
2009 Dolorosa (Kısa Film)
2006 Parfum cerise (Kısa Film)

Televizyon

2019 Mike

Görev Aldığı Yapımlar

Clémence Verniau Fotoğrafları

Clémence Verniau Haberleri