Clemens Schick

Clemens Schick

Clemens Schick
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.2.1972

Doğum Yeri: Tübingen, Almanya

Alman oyuncu.

Filmografi

2017 Overdrive
2016 Treffen sich zwei
2016 Stille Reserven
2016 Landkrimi
2015 Nachtschicht
2015 4 Könige
2015 Point Break
2014 Das finstere Tal
2014 Besser als Nix
2014 Praia do Futuro
2014 Matador
2013 Le vol des cigognes
2012 Nachtschicht
2012 Mord in Ludwigslust
2012 Das Kind
2012 Die Schatzritter und das Geheimnis von Melusina
2012 Die Jagd nach dem Bernsteinzimmer
2012 Du hast es versprochen
2011 Largo Winch II
2011 Hotel Desire
2010 Killerjagd. Schrei, wenn du dich traust
2010 Transit
2009 Gesang der Wale
2009 Fliegen
2009 Killerjagd. Töte mich, wenn du kannst
2009 Cindy liebt mich nicht
2008 Das Wunder von Berlin
2008 Unschuldig (Dizi Film)
2008 Ich liebe den Mann meiner besten Freundin
2008 Jedem das Seine
2008 Das Geheimnis der Wale
2006 Tatort
2006 James Bond 007
2006 Aufrecht Stehen
2006 Das Duo
2002 Ein Fall für zwei
2001 Duell

Görev Aldığı Yapımlar

Clemens Schick Fotoğrafları