Clémentine Poidatz

Clémentine Poidatz

Clémentine Poidatz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.6.1981

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız aktris ve yönetmen.

Paris Dramatik Ulusal Sanat Konservatuvarı'nda (CNSAD) oyunculuk eğitimi aldı. 2006'da Kontes Provence karakterini canlandırdığı Sofia Coppola imzalı Marie Antoinette, Mars (2016) ve Intrusul (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Housewife
2017 French Exchange (Kısa Film)
2016 Intrusul
2016 Vendeur
2016 Louis-Ronan Choisy: Encore (Kısa Film)
2016 A La Fenêtre (Kısa Film)
2015 Les soucis (Kısa Film)
2015 La fille bionique (Kısa Film)
2015 L'île à midi (Kısa Film)
2014 Madeleine et les deux Apaches (Kısa Film)
2014 Les yeux jaunes des crocodiles
2014 Dans la forêt lointaine (Kısa Film)
2013 Les yeux fermés
2012 Silahlı Eller
2012 Sarah Adams (Kısa Film)
2012 El Turrrf (Kısa Film)
2012 Lupa (Sadece Senarist ve Yönetmen)
2010 Yugen (Kısa Film)
2010 Yoshido (Les autres vies)
2009 Un sourire malicieux éclaire son visage
2009 Toutes les montagnes se ressemblent (Kısa Film)
2009 Schéma directeur (Kısa Film)
2008 Hello Goodbye
2008 La frontière de l'aube
2007 Une aventure de Valentine (Kısa Film)
2007 Je crois que je l'aime
2006 Marie Antoinette
2005 Les amants réguliers

Televizyon

2018 Simone Benloulou (TV Filmi)
2016 Mars
2016 La loi de... (Mini Dizi)
2014 Psihologia crimei
2012 Nicolas Le Floch
2012 Les hommes de l'ombre
2011 Les robins des pauvres (TV Filmi)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie
2008 Miroir, mon beau miroir (TV Filmi)
2008 Les enfants d'Orion (TV Filmi)
2007 Chat bleu, chat noir

Görev Aldığı Yapımlar

Clémentine Poidatz Fotoğrafları

Portreler