Colin Farrell

Colin Farrell

Colin Farrell
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 31.5.1976

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda

İrlandalı aktör.

Tam adı Colin James Farrell'dir. 2000 yılına kadar televizyon şovlarında ve filmlerinde küçük roller alan Colin Farrell, 2000'li yıllarda vizyona giren Azınlık Raporu, Büyük İskender, Kanun Namına ve Telefon Kulübesi filmleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Oyuncu özel hayatıyla da birçok kere gündeme gelmiştir.

Filmografi

2021 The Batman
2020 Artemis Fowl
2020 Voyagers
2020 After Yang
2020 The Gentlemen
2020 Eve
2019 Gloomy Eyes (Video)
2019 Dumbo
2018 Dul Kadınlar
2017 The Killing of a Sacred Deer
2017 Kadın Affetmez
2017 Roman J. Israel, Esq.
2016 Fantastic Beasts and Where to Find Them
2015 The Lobster
2015 Solace
2014 Winter's Tale
2014 Miss Julie
2013 Dead Man Down
2013 Epic (Seslendirme)
2013 Saving Mr. Banks
2012 Total Recall
2012 Seven Psychopaths
2011 Horrible Bosses
2011 Fright Night
2010 The Way Back
2010 London Boulevard
2009 Ondine
2009 Triage
2009 Crazy Heart
2009 The Imaginarium of Doctor Parnassus
2008 Kicking It
2008 Jeff Werner
2008 Pride and Glory
2008 In Bruges
2007 Cassandra's Dream
2006 Miami Vice
2006 Ask the Dust
2005 The New World
2004 A Home at the End of the World
2004 Alexander
2003 Veronica Guerin
2003 Daredevil
2003 The Recruit
2003 S.W.A.T.
2003 Intermission
2002 Hart's War
2002 Minority Report
2002 Phone Booth
2001 American Outlaws
2000 Ordinary Decent Criminal
2000 Tigerland
1999 The War Zone
1997 Drinking Crude
1996 The Disappearance of Finbar
1995 Frankie Starlight

Televizyon

2020 The North Water (Mini Dizi)
2018 Legend of Cambria
2015 True Detective
2005 Scrubs
1999 Love in the 21st Century
1998 Ballykissangel
1998 Falling for a Dancer (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Colin Farrell Fotoğrafları

Colin Farrell Haberleri

Portreler


Vizyondakiler