Colin Salmon

Colin Salmon

Colin Salmon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.12.1962

Doğum Yeri: Luton, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Ölümcül Deney (2002), Alien Predator'a Karşı (2004), Ölümcül Makineler (2018) ve İnfazcı 2: Savaş Bölgesi (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2023 Youth
2023 The Night Book
2021 Zone 414
2021 The Devil's Light
2021 Önemsiz Biri
2020 Deathstroke Knights & Dragons: The Movie (Seslendirme)
2020 The Bet
2019 Blood & Truth (Video Oyunu - Seslendirme)
2018 Some Sweet Oblivious Antidote (Kısa Film)
2018 Ölümcül Makineler
2017 Pablo Escobar'ı Sevmek
2017 Double Play
2016 Suç/lu
2016 Kod Adı: Londra
2016 Bucky (Kısa Film)
2015 Meet Pursuit Delange: The Movie
2015 Could You Be My Match (Kısa Film - Seslendirme)
2013 Little Favour (Kısa Film)
2012 Sky Movies 007 Ident (Kısa Video - Anlatıcı)
2012 There She Goes (Kısa Film)
2012 Resident Evil 5: İntikam
2012 One Square Mile: London (Kısa Film)
2011 Moving Target
2011 How to Stop Being a Loser
2011 High Chicago
2010 The Rapture
2010 Just for the Record
2010 Human Contagion
2010 Freestyle
2010 Dragon Soccer (Kısa Film)
2010 Çete Savaşları
2010 Stalker
2009 Son vampir
2009 Exam
2009 K
2008 The Club
2008 İnfazcı 2: Savaş Bölgesi
2008 Credo
2008 Banka işi
2008 8.3 Minutes (Kısa Film)
2007 Love Story (Kısa Film)
2007 CR: Alien vs. Predator (Video Game)
2005 Maç sayısı
2004 Headhunter: Redemption (Video Oyunu - Seslendirme)
2004 Freeze Frame
2004 Alien Predator'a karşı
2003 İnsanlık Suçu
2002 Ölümcül Deney
2002 Başka Gün Öl
2001 My Kingdom
1999 Fanny et Elvis
1999 Dünya Yetmez
1998 La sagesse des crocodiles
1997 Yarın Asla Ölmez
1995 Frantz Fanon, peau noire masque blanc (Belgesel)
1995 All Men Are Mortal
1994 The Concrete Garden (Kısa Film)
1994 Captives

Televizyon

2020 Deathstroke: Knights & Dragons (Seslendirme)
2020 Intelligence
2019 Kripton
2019 Affaires non classées
2018 Prenses Sofia (Seslendirme)
2017 Tracey Ullman's Show
2017 The Brave
2017 On Christmas Night
2017 Henry IX
2016 The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (Seslendirme)
2016 Limit Yok
2015 A.D. The Bible Continues (Seslendirme)
2015 The Musketeers
2015 No Offence
2015 Master of None
2014 Playhouse Presents
2014 24: Live Another Day (Mini Dizi)
2014 Some Girls
2014 Arrow
2014 Londres, police judiciaire
2013 Rita (TV Filmi)
2013 NTSF:SD:SUV
2012 Curiosity (TV Series documentary)
2012 Single Ladies
2011 The Family Firm (TV Filmi)
2011 Meurtres au paradis
2010 Strike Back
2010 Rev.
2010 MI-5
2009 The Omid Djalili Show
2009 Merlin
2009 L'Équation de l'apocalypse (TV Filmi)
2009 L'agence n°1 des dames détectives
2008 Doctor Who
2007 Party Animals
2007 Journal intime d'une call girl
2006 The Outsiders (TV Filmi)
2006 Little Miss Jocelyn
2006 Les condamnées
2005 Sea of Souls
2005 Hex: La malédiction
2004 Scotland Yard, crimes sur la Tamise
2004 Keen Eddie
2003 The Red Phone: Checkmate (TV Filmi)
2003 Murder in Mind
2002 The Red Phone: Manhunt (TV Filmi)
2002 Dinotopia (Mini Dizi)
2001 Mind Games (TV Filmi)
2001 Judge John Deed
1998 Space Island One
1997 Voleurs d'enfance (TV Filmi)
1997 Gold
1996 Les contes de la crypte
1996 Deep Secrets (TV Filmi)
1995 Shine on Harvey Moon
1994 Soldier Soldier
1994 Screen Two
1994 Murder Most Horrid
1993 Tomorrow Calling (Kısa Film)
1993 Les règles de l'art
1993 Between the Lines
1992 Suspect n° 1 - Opération Nadine (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Colin Salmon Fotoğrafları

Colin Salmon Haberleri