Connie Franklin

Connie Franklin

Connie Franklin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.9.1981

Doğum Yeri: Kuzey Dakota, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Constance Diane Baumgaertel'dir. Agent Jade Black (2020), Christmas in the Heartland (2018) ve Gremlin (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Out of Exile
2021 Dotty and Soul
2021 All Terrain
2021 The Sneak Over
2021 Golden Arm
2020 Maintenance (Kısa Film)
2020 Agent Jade Black
2018 The Grave (Kısa Film)
2018 Christmas in the Heartland
2017 Gremlin

Televizyon

2020 Spoken Gospel (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Connie Franklin Fotoğrafları

Connie Franklin Haberleri