Cooper Andrews

Cooper Andrews

Cooper Andrews
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.03.1985

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Yürüyen Ölüler (2016-2021), Halt and Catch Fire (2014-2016) ve Criminal Squad (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Madden NFL 21: Face of the Franchise: Rise to Fame (Video Oyunu - Seslendirme)
2020 Madden NFL 21 (Video Oyunu - Seslendirme)
2019 Shazam! 6 Güç
2019 Hanukkah, O Hanukkah (A Magical Time of Year) (Kısa Video)
2019 Darlin'
2019 Going Up (Kısa Film)
2018 MAMBA
2018 Criminal Squad
2016 Un jour dans la vie de Billy Lynn
2015 Assassinmas XVII (Kısa Film)
2014 Ruins and Reckoning (Kısa Film)
2009 The Legend of Zelda: The Hero of Time
2009 Mandie and the Secret Tunnel
2008 Golgotha
2008 Faceless (Kısa Film)
2006 Death of Seasons

Televizyon

2021 Yürüyen Ölüler
2019 NCIS: Los Angeles
2017 Thin Ice (TV Filmi)
2017 S.W.A.T.
2016 Hawaii 5-0
2016 Halt and Catch Fire
2015 Your Pretty Face Is Going to Hell
2015 The Red Road
2015 Limitless

Yönetmen

2019 Going Up (Kısa Film)
2011 The Promotion (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Going Up (Kısa Film)
2018 MAMBA

Görev Aldığı Yapımlar

Cooper Andrews Fotoğrafları