Coralie Russier

Coralie Russier

Coralie Russier
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.8.1988

Doğum Yeri: Fransa

Fransız oyuncu.

Un amour impossible (2018), Kalp Atışı Dakikada 120 (2017) ve Bêtes blondes (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Mandibules
2019 Nina
2019 Deri Ceket
2018 Ding Dang Dong (Kısa Film)
2018 Bêtes blondes
2018 Un amour impossible
2018 Le roi des démons du vent (Kısa Film)
2017 La fête est finie
2017 Que boit la vache? (Kısa Film)
2017 Velayet
2017 Kalp Atışı Dakikada 120
2017 Marie salope (Kısa Film)
2016 Ugh (Kısa Film)
2015 La révolution n'est pas un dîner de gala (Kısa Film)
2015 Bison 6 (Kısa Film)
2014 Séance (Kısa Film)

Televizyon

2019 Engrenages

Görev Aldığı Yapımlar

Coralie Russier Fotoğrafları

Coralie Russier Haberleri

Portreler