Corin Hardy

Corin Hardy

Corin Hardy
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 6.1.1975

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz yapımcı, senarist ve yönetmen.

Wimbledon College of Arts mezunudur. Yönetmenliğini yaptığı 2015 yapımı korku filmi The Hallow filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

Uzun Metraj

2018 Dehşetin Yüzü
2015 The Hallow

Kısa Metraj

2013 John Newman: Losing Sleep (Video)
2012 Devlin Feat. Ed Sheeran: Watchtower (Video)
2012 In the Back
2011 Biffy Clyro 'God & Satan' (Video)
2011 Olly Murs Feat. Rizzle Kicks: Heart Skips a Beat - Version 1 (Video)
2009 Paolo Nutini 'Pencil Full of Lead' (Video)
2009 The Prodigy: Warrior's Dance (Video)
2008 The Horrors 'She Is the New Thing' (Video)
2005 Strangers (Video)
2003 Butterfly (Ayrıca Senarist ve Yapımcı)

Görev Aldığı Yapımlar

Corin Hardy Fotoğrafları

Corin Hardy Haberleri

Portreler