Corinne Foxx

Corinne Foxx

Corinne Foxx
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.2.1994

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Asıl adı Corinne Marie Bishop'tur. Sierra Canyon Lisesi ve Güney Kaliforniya Üniversitesi mezunudur. Üniversiteden sonra Howard Fine Acting Studio ve Amerikan Dramatik Sanatlar Akademisi'nde oyunculuk eğitimleri aldı. 47 Meters Down: Uncaged (2019), Safety (2020) ve Sweet/Vicious (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Safety
2019 47 Meters Down: Uncaged
2014 The Worst Yoga Teacher Ever (Kısa Video)
2013 Pharrell Williams: Happy (Kısa Video)

Televizyon

2016 Sweet/Vicious

Görev Aldığı Yapımlar

Corinne Foxx Fotoğrafları

Corinne Foxx Haberleri