Corneliu Dragomirescu

Corneliu Dragomirescu

Corneliu Dragomirescu
Oyuncu

Doğum Yeri: Romanya

Romanyalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Orient Express (2004), Fidelio, l'odyssée d'Alice (2014) Meander (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Meander
2014 Fidelio, l'odyssée d'Alice

Televizyon

2020 Baron noir

Yönetmen

2014 Tout devient silencieux (Belgesel)

Yapımcı

2014 Tout devient silencieux (Belgesel)

Senaryo

2014 Tout devient silencieux (Belgesel)
2004 Orient Express

Kısa Film

2021 Family Trip
2019 Impronta
2014 Expats: Paris
2011 The Pickle
2009 Un projet important

Yönetmen

2014 Expats: Paris
2003 L'art vu avec la bouche (Belgesel)
2002 Almost All About Myself
2002 Câinele mort
2001 Inocentul (Belgesel)

Yapımcı

2014 Expats: Paris
2011 The Pickle
2003 L'art vu avec la bouche (Belgesel)
2002 Almost All About Myself
2002 Câinele mort
2001 Inocentul (Belgesel)

Senaryo

2014 Expats: Paris
2011 The Pickle
2003 L'art vu avec la bouche (Belgesel)
2002 Almost All About Myself
2002 Câinele mort
2001 Inocentul (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Tüp, Meander / Méandre, 2020, Oyuncu

Corneliu Dragomirescu Fotoğrafları

Corneliu Dragomirescu Haberleri