Coşkun Göğen

Coşkun Göğen

Coşkun Göğen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.6.1945

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk sinema oyuncusu. 

Lakabı Tecavüzcü Coşkun'dur. Ortaokul ikinci sınıfta eğitimini bırakmasının ardından berber çırağı olarak iş hayatına atıldı. Daha sonra dans ile ilgilendi. 17 yaşında bulunduğu dans grubu sayesinde Yeşilçam'a girdi. Tecavüzcü Coşkun rolleri ile ünlenmiştir. 1971-1997 yılları arasında evli kalmıştır. 3 kız çocuğu babasıdır. Antalyaspor taraftarı olarak takımın amigoluğunu yapmaktadır. Ayrıca Antalya'da bar işletmeciliği de yapmaktadır.

Filmografi

2018 Acemi Hırsız
2017 Son Haber
2017 Karımı Gördünüz mü?
2017 Hep Yek 2
2016 Vezir Parmağı
2016 Temel ile Dursun İstanbul'da
2015 Bizim Batman
2015 Avanak Dedektör
2012 Bir Hikayem Var
2010 Günah Keçisi
2010 Bir Katilin Anatomisi
2009 Son Karar
2003 Ömerçip
2003 G.O.R.A
2000 Yaralı Kurt
1999 Kahpe Bizans
1998 Hain Geceler
1994 Kuşku
1993 Öp Babanın Elini
1990 Doyumsuz
1990 Bir Aşk Masalı
1989 Polis Dosyası
1989 Kara Sevda (Video Filmi)
1988 Yengeç Burcu
1988 Cehennemde Tatil
1988 Canım Oğlum
1988 Arabesk
1988 Acıların Günlüğü
1988 Çember
1987 Yirmidört Saat
1987 Sızı
1987 Sevdim Seni
1987 Her Yer Karanlık
1987 Evlat Acısı (Video Filmi)
1987 Alışırım
1987 Alamancının Karısı
1986 Vazife Uğruna
1986 Tarzan Rıfkı
1986 Sıcak Geceler
1986 Sen Türkülerini Söyle
1986 Kıskıvrak
1986 Kader Kurbanları
1986 Ayrılamam
1986 Alın Yazım
1986 Akrep
1985 Ölüm Yolu
1984 Şabaniye
1984 Ortadirek Şaban
1984 Kayıp Kızlar
1984 Kader
1984 Damga
1983 Kurban
1983 Günahkar
1983 Gecenin Sonu
1983 Futboliye
1983 Bin Kere Ölmek
1983 Beyaz Ölüm
1983 Badi
1982 Yürek Yarası
1982 Kördüğüm
1982 Kaçak
1982 Bir Yudum Mutluluk
1982 Arkadaşım
1981 Yüz Karası / Şöhretin Sonu
1981 Unutulmayanlar
1981 Sevdalım
1981 Seni Yakacaklar
1981 Bir Damla Ateş
1981 Vazgeç Gönlüm
1980 Kır Gönlünün Zincirini
1980 Huzurum Kalmadı
1980 Gerzek Şaban
1979 İsyankar
1979 İstanbul 1979
1979 Yanmışım
1979 Dokunmayın Şabanıma
1978 Yıkılış
1978 Batan Güneş
1977 Son Gülen Tam Güler
1977 Sivri Akıllılar
1977 Kan
1976 İntikam Meleği / Kadın Hamlet
1976 Örgüt
1976 Vurguncular
1976 Tilki Payı
1976 Tek Başına
1976 Sahte Kabadayı
1976 Mağlup Edilemeyenler
1976 Korkunç Şüphe
1976 Kaybolan Saadet
1976 Her Gönülde Bir Aslan Yatar
1976 Günahkar
1976 Fiyakanı Bozarım
1976 Deli Gibi Sevdim
1976 Arzu
1976 Aile Şerefi
1975 Halime'nin Kızları
1975 Dadaş Hasan
1975 Cellat
1975 Beş Milyoncuk Borç Verir Misin
1975 Ağrı Dağı Efsanesi
1974 Kartal Yuvası
1974 Boşver Arkadaş
1972 Asi Gençler

Televizyon

2015 Aşk Yeniden
2012 Kilink Kayıp Elmaslar (TV Filmi)
2009 Koca Kafalar ile Baba Haber Bülteni (TV Programı)
2008 Herakles - Heykelin Sırrı (TV Filmi)
2008 Deli Dumrul (TV Filmi)
2007 Tatlı Bela Fadime
2005 Tatlı Bela (TV Filmi)
2004 Avrupa Yakası
2001 Çocuklar Duymasın
2002 Reyting Hamdi
2001 Herşey Senin İçin (TV Filmi)
1999 Kimsecikler (TV Filmi)
1996 Tatlı Kaçıklar
1992 Taşların Sırrı
1988 Kıbrıs'ta Vuruşanlar
1986 Duvardaki Kan

Görev Aldığı Yapımlar

Coşkun Göğen Fotoğrafları

Coşkun Göğen Haberleri