Coşkun Irmak

Coşkun Irmak

Coşkun Irmak
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 14.2.1961

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk senarist ve yönetmen.

İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nü bitirdi. Mezuniyetinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Anasanat Dalı, Tiyatro Bölümü, Dramatik Yazarlık Dalı’nda iki yıl eğitim gördü.

Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda Dramaturg ve sanatçı olarak görev yapmasının yanısıra, 1992/93 tiyatro sezonunda müdür yardımcılığı, 1993/94 tiyatro sezonunda da müdürlük görevlerini üstlendi. Devlet Tiyatrosu Edebi Kurul Üyeliği yaptı.

2000-2002 yılları arasında KÜLTÜR-SEN (Kültür ve Sanat Emekçileri Sendikası) Genel Başkanlığı görevini üstlendi. 

2003-2003/2003-2004 sezonlarında Van Devlet Tiyatrosu Müdür vekilliği görevi yaptı.

Filmografi

Yönetmen

2015 Kuş

Senaryo

2015 Kuş
2013 Fırıldak Ailesi

Televizyon

2014 Bana Artık Hicran De
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki

Görev Aldığı Yapımlar

Coşkun Irmak Fotoğrafları

Coşkun Irmak Haberleri

Portreler