Craig Gillespie

Craig Gillespie

Craig Gillespie
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.9.1967

Doğum Yeri: Sydney, Avustralya

Avustralyalı yapımcı ve yönetmen.

I, Tonya (2017), Gerçek Sevgili (2007) ve Zor Saatler (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Cruella
2017 Ben, Tonya
2016 Zor Saatler
2014 Yetenek Avcısı
2011 Kid Cudi: No One Believes Me (Kısa Video)
2011 Korku Gecesi
2007 Gerçek Sevgili
2007 Beden Öğretmeni Bay Woodcock

Televizyon

2013 Trooper (TV Filmi)
2010 My Generation
2010 United States of Tara

Yapımcı

2017 Ben, Tonya

Televizyon

2013 Trooper (TV Filmi)
2010 United States of Tara

Görev Aldığı Yapımlar

Craig Gillespie Fotoğrafları

Craig Gillespie Haberleri