Craig Zobel

Craig Zobel

Craig Zobel
Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.09.1975

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Roger Craig Zobel'dir. Kuzey Karolayna Üniversitesi Sinema bölümü mezunudur. Great World of Sound (2007), İtaat (2012), Z for Zachariah (2015) ve Av (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 The Hunt
2015 Z for Zachariah
2014 Pills (Kısa Film)
2013 Iggy Pop: Ready to die (Kısa Video)
2013 Iggy Pop and the Stooges Scarecrow (Kısa Video)
2013 Iggy Pop Has His Fortune Told (Kısa Video)
2012 İtaat
2009 Of Montreal: In a Fit of Hercynian Prig, Oculi (Belgesel Video)
2007 Great World of Sound
2006 Homestarloween Party (Video)
2001 Surfacing: AKA A Letter from My Father

Televizyon

2020 Mare of Easttown
2018 One Dollar
2018 Westworld
2017 The Leftovers
2017 American Gods
2016 Outcast

Yapımcı

2020 The Hunt
2018 My Entire High School Sinking Into the Sea
2015 Greco Roman (Kısa Film)
2014 Hayallerimdeki Kadın
2014 D'artagnan is the Champion (Belgesel)
2013 Yolların Prensi
2012 İtaat
2009 Of Montreal: In a Fit of Hercynian Prig, Oculi (Belgesel Video)
2007 Great World of Sound
2000 George Washington

Televizyon

2020 Mare of Easttown
2018 One Dollar
2012 Kitchen Cousins

Senaryo

2012 İtaat
2010 Poker Night an the Invontory (Video Oyunu)
2007 Great World of Sound
2006 Homestarloween Party (Video)

Televizyon

2000 Homestar Runner

Oyuncu

2004 Undertow

Televizyon

2000 Homestar Runner

Görev Aldığı Yapımlar

Craig Zobel Fotoğrafları

Craig Zobel Haberleri