Cressida Bonas

Cressida Bonas

Cressida Bonas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.2.1989

Doğum Yeri: Winchester, İngiltere

İngiliz aktris, dansçı ve model. Tam adı Cressida Curzon Bonas'tır.

Annesi Leydi Mary-Gaye Curzon ve babası ise girişimci Jeffrey Bonas'tır ve 6. Earl Howe'nin torunudır.

Bonas, Bath, Somerset'deki Prior Park College'a spor eğitimi bursu kazandıktan sonra Stowe School'da resmi eğitimini tamamladı. Daha sonra Greenwich'teki Trinity Laban Konservatuarı'nda lisansüstü dans çalışmalarına başlamadan önce Leeds Üniversitesi'nde dans eğitimine devam etti.

Filmografi

2017 The Bye Bye Man
2017 Tulip Fever
2016 Doctor Thorne
2009 Trinity

Tiyatro

2015 There's a Monster in the Lake
2015 The Importance of Being Earnest
2015 An Evening with Lucian Freud
2014 There's a Monster in the Lake

Görev Aldığı Yapımlar

Cressida Bonas Fotoğrafları