Cristina Flutur

Cristina Flutur

Cristina Flutur
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1978

Doğum Yeri: Iasi, Romanya

Rumen tiyatro ve sinema oyuncusu.

2012 yılında, Tepelerin Ardında (După dealuri) filminde gösterdiği performans ile Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

2017 Hawaii
2017 Buğday
2016 Fragments of Gabi (Kısa Film)
2015 Raisa (Kısa Film)
2014 Résistance (Mini Dizi)
2012 Tepelerin Ardında

Tiyatro

Platonov
Time for Love, Time for Death
Turandot
The Guide of a Regained Childhood
Metamorphosis
Love Factory
Life with an diot
Othello
Today Is No Smoking Day
The Seagull
Plasticine
Rhinoceros
Pantagruel's Sister-in-Law
The Human Voice
Derby – an improvisation championship
Sweet Thursday
The Clouds

Görev Aldığı Yapımlar

Cristina Flutur Fotoğrafları

Cristina Flutur İle İlgili Haberler

Portreler