Cristina Gallego

Cristina Gallego

Cristina Gallego
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1978

Doğum Yeri: Bogotá, Kolombiya

Kolombiyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Göç Mevsimi / Pájaros de verano (2018), El abrazo de la serpiente (2015) ve Demonios tus ojos (2017) filmleriyle tanınmıştır. Daha çok film yapımcılığı yapmıştır. Yapımcılığını yaptığı 2018 yılı yapımı Göç Mevsimi filmi ilk senarist ve yönetmenlik yaptığı filmdir.

Filmografi

Yönetmen

2018 Göç Mevsimi

Senaryo

2018 Göç Mevsimi

Yapımcı

2018 Brakland
2018 Göç Mevsimi
2018 Ruben Blades Is Not My Name (Belgesel)
2017 Wajib
2017 Demonios tus ojos
2015 Anna
2015 El abrazo de la serpiente
2013 El Viaje del Acordeón (Belgesel)
2012 Cecilia
2012 Edificio Royal
2009 Los viajes del viento
2004 La sombra del caminante

Görev Aldığı Yapımlar

  • Göç Mevsimi, Birds of Passage, 2018, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Cristina Gallego Fotoğrafları

Portreler