Dag Malmberg

Dag Malmberg

Dag Malmberg
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.1.1953

Doğum Yeri: Gävle, İsveç

İsveçli oyuncu ve yönetmen.

The Bridge: Bron/Broen (2011), Gentlemen & Gangsters (2016) ve Borg/McEnroe (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Smagen af sult
2019 Derin Korku
2019 Quick
2018 Operation Ragnarök
2018 Lyckligare kan ingen vara
2017 Borg/McEnroe
2016 Göteborgs Stadsmission: Vem ser? (Kısa Video)
2015 Go(l)d (Kısa Film)
2015 Glada hälsningar från Missångerträsk
2014 Och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla
2014 Micke & Veronica
2014 Centilmen
2013 Drakar och Demoner - Tronländaren (Kısa Film - Seslendirme)
2012 Rendez-vous à Kiruna
2012 Johan Falk: Barninfiltratören (Video)
2012 Call Girl
2012 Annalyn (Kısa Film)
2011 Hur många lingon finns det i världen?
2010 Yaşamın Ritmi
2010 Svavelbröllop (Kısa Film)
2010 Ice Pearl (Kısa Film)
2010 Easy Money
2009 Så olika
2009 Min bästa vän (Kısa Film)
2009 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet
2009 Atletu
2008 Les grandes personnes
2006 Fallet G (Video)
2005 Krama mig
2004 Bredband (Kısa Film)
2002 Kalle och bollhavet (Kısa Film)
2001 En sång för Martin
1999 Färden (Kısa Film)

Televizyon

2020 Top Dog
2020 Der Kommissar und das Meer
2019 Vår tid är nu
2019 Den inre cirkeln
2018 Theo & Den Magiske Talisman
2018 Stockholm Requiem
2018 The Bridge: Bron/Broen
2017 Genius
2017 Fallet
2017 Saltön
2016 Spring Tide
2016 30° i februari
2016 Gentlemen & Gangsters (Mini Dizi)
2015 Blå ögon
2014 Viva Hate (Mini Dizi)
2011 Anno 1790
2011 Irene Huss
2011 Drottningoffret (Mini Dizi)
2010 Starke man
2010 Les enquêtes du commissaire Winter
2009 Fallet - Skandia (Kısa Film)
2009 Stenhuggaren (TV Filmi)
2008 Selma (TV Filmi)
2008 Häxdansen (Mini Dizi)
2007 Pyramiden (TV Filmi)
2007 Kodenavn Hunter (Mini Dizi)
2007 Forestillinger (Mini Dizi)
2006 Poliser
2006 Den som viskar (TV Filmi)
2006 Snapphanar (Mini Dizi)
2005 Orka! Orka!
2004 Kommissarie Winter
2003 En ö i havet (Mini Dizi)
2003 De drabbade (Mini Dizi)
2002 Familjen
2001 En ängels tålamod
2001 Sjätte dagen
1999 Jakten på en mördare
1999 Anna Holt - polis
1997 Glappet (Mini Dizi)
1996 Polisen och pyromanen (Mini Dizi)
1994 År av drömmar (Mini Dizi)
1988 Träpatronerna

Yönetmen

1997 Vita lögner
1996 Älskade Lotten


Görev Aldığı Yapımlar

Dag Malmberg Fotoğrafları

Dag Malmberg Haberleri

Portreler


Vizyondakiler