Damaris Lewis

Damaris Lewis

Damaris Lewis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.10.1990

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li model ve oyuncu.

Karanlıkla Karşı Karşıya (2018), Pose (2018) ve Çapkın Profesör (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Fatale
2019 Dünü Kurtarmak
2018 Karanlıkla Karşı Karşıya
2017 Brave, Visions for Moncler (Kısa Film)
2014 Çapkın Profesör
2014 Bana Bak Philip
2013 The Tale of Timmy Two Chins (Kısa Film)
2011 Limit Yok

Televizyon

2019 See
2019 Titans
2019 Pose
2016 The Jim Gaffigan Show
2014 New Girl
2013 Black Actress

Görev Aldığı Yapımlar

Damaris Lewis Fotoğrafları

Portreler