Damon Wayans Jr.

Damon Wayans Jr.

Damon Wayans Jr.
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 18.11.1982

Doğum Yeri: Vermont, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Damon Kyle Wayans Jr.'dır. Bir Dans Filmi (2009), New Girl (2011) ve Çakma Polisler (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 SuperCool
2020 Love, Guaranteed
2020 Long Weekend
2020 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2019 Trouble
2018 Süper Polisler 2
2017 Dumpster Diving (Kısa Video)
2016 The Land Before Time XIV: Journey Of The Brave (Video - Seslendirme)
2016 How To Be Single: The Pros and Cons of How To Be Single (Kısa Video)
2016 Bekar Yaşam Kılavuzu
2014 Çakma Polisler
2014 Birileri Barry'yle Evlensin
2014 6 Süper Kahraman (Seslendirme)
2013 Sex & Marriage (Video)
2012 All Star Bowling Trick Shots (Kısa Video)
2010 Yedek polisler
2010 Çılgın Köpek (Seslendirme)
2009 Bir Dans Filmi
1994 Blankman

Televizyon

2020 Bob's Burgers (Seslendirme)
2019 Happy Together
2018 New Girl
2018 Singularity (TV Filmi)
2018 The Truth About the Harry Quebert Affair (Mini Dizi)
2017 Curb Your Enthusiasm
2016 Brooklyn Nine-Nine
2013 Second Generation Wayans
2013 Happy Endings
2013 Just Face It (Mini Dizi)
2012 NTSF:SD:SUV
2012 Happy Endings: Happy Rides
2008 Da Network (TV Filmi)
2006 The Underground
2004 My Wife and Kids

Yapımcı

2021 I Am Maurice
2013 Hollywood Misconceptions (Kısa Film)

Televizyon

2019 Glamorous (TV Filmi)

Senaryo

2008 Def Comedy Jam
2006 The Underground
2006 BET Awards 2006
2004 My Wife and Kids

Görev Aldığı Yapımlar

Damon Wayans Jr. Fotoğrafları

Damon Wayans Jr. Haberleri

Portreler


Vizyondakiler