Dan Bush

Dan Bush

Dan Bush
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1972

Doğum Yeri: ABD

ABD'li yönetmen ve senarist.

The Signal (2007) ve The Reconstruction of William Zero (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Senarist Olarak

2017 The Last Man
2017 The Vault
2014 Shut-Eye (Kısa Film)
2014 The Reconstruction of William Zero
2012 The Making of: Ghost of Old Highways (Kısa Video)
2012 Ghost of Old Highways (Kısa Film)
2010 The Blood Bond
2008 FightFuckPray
2007 The Signal
2006 A Day in the Life (Kısa Film)
2003 Goodbye Day (Kısa Film)
1998 Gil's Choice

Yönetmen Olarak

2017 The Vault
2016 Your Worst Nightmare (Belgesel Dizi)
2014 Shut-Eye (Kısa Film)
2014 The Reconstruction of William Zero
2012 Ghost of Old Highways (Kısa Film)
2008 FightFuckPray
2007 The Signal
2006 A Day in the Life (Kısa Film)
2003 Goodbye Day (Kısa Film)
1998 Gil's Choice

Görev Aldığı Yapımlar

Dan Bush Fotoğrafları

Dan Bush Haberleri

Portreler