Dan Scanlon

Dan Scanlon

Dan Scanlon
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 21.6.1976

Doğum Yeri: Michigan, ABD

ABD'li animatör, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Daniel Michael Scanlon'dur. Tracy (2009), Sevimli Canavarlar Üniversitesi (2013), İnanılmaz Aile 2 (2018) ve Hadi Gidelim (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Hadi Gidelim
2013 Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2009 Tracy
2006 Mater and the Ghostlight (Kısa Video)

Yapımcı

2014 Party Central
2009 Tracy

Senaryo

2020 Hadi Gidelim
2013 Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2009 Tracy
2006 Mater and the Ghostlight (Kısa Video)

Oyuncu

2013 Sevimli Canavarlar Üniversitesi (Seslendirme)
2009 Tracy
2006 Arabalar (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Dan Scanlon Fotoğrafları

Dan Scanlon Haberleri

Portreler