Dana Gourrier

Dana Gourrier

Dana Gourrier
Oyuncu

Doğum Yeri: New Orleans, ABD

ABD'li aktris. Tam adı Dana Michelle Gourrier'dir. 

2012 yapımı Django Unchained filminde Cora ve 2015 yapımı The Hateful Sight filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Same Kind of Different as Me (Willow)
2017 Kidnap
2016 Midnight Special
2015 The Runner
2015 The Hateful Eight
2015 Maggie

Televizyon

2014 True Detective
2014 Red Band Society
2011 American Horror Story

Görev Aldığı Yapımlar

Dana Gourrier Fotoğrafları

Dana Gourrier Haberleri

Portreler