Daniel Freire

Daniel Freire

Daniel Freire
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.12.1961

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin

Arjantinli aktör.

Tam adı Walter Daniel Freire Moreno'dur. Lucia (2001), Motivos personales (2005) ve El niño de barro (2007) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Şampiyonlar
2013 Cruzados
2013 Autoréplica
2012 Esos dos (Kısa Film)
2011 Secuestro (Kısa Film)
2011 La sombra del sol
2010 El grifo (Kısa Film)
2009 Y viceversa
2009 Un ajuste de cuentas
2008 Ese beso (Kısa Film)
2007 El niño de barro
2006 Límites naturales (Kısa Film)
2006 Arizona sur
2006 Algo tuyo tengo (Kısa Film)
2005 El mono de Hamlet (Kısa Film)
2005 Interior
2005 Aliteración (Kısa Film)
2005 Machulenco (Kısa Film)
2004 Laura (Kısa Film)
2004 Catarsis
2004 Matar al ángel
2003 Una pasión singular
2002 El refugio del mal
2002 Impulsos
2001 Lucia
2001 Sagitario
2000 Las aventuras de Dios
1999 Balada del primer amor (Kısa Film)
1998 El milagro de Sara Duval
1997 El Che
1996 Canción desesperada
1995 El censor
1993 Un muro de silencio

Televizyon

2016 La sonata del silencio
2015 Amar en tiempos revueltos
2014 Águila Roja
2013 Historias de corazón (Mini Dizi)
2011 Doctor Mateo (Seslendirme)
2010 Las chicas de oro
2009 MIR
2008 El síndrome de Ulises
2007 Hermanos & detectives
2007 Masala (TV Filmi)
2005 Motivos personales
2005 Ana y los 7
1999 Vahşi Güzel
1999 Campeones de la vida
1992 Mi otro yo

Görev Aldığı Yapımlar

Daniel Freire Fotoğrafları

Daniel Freire Haberleri

Portreler