Daniel Stamm

Daniel Stamm

Daniel Stamm
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.04.1976

Doğum Yeri: Hamburg, Almanya

Alman senarist ve yönetmen.

13 Günah (2014), A Necessary Death (2008), Son Ayin (2010) ve Fear the Walking Dead (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Devil's Light
2014 13 Günah
2010 Son Ayin
2008 A Necessary Death
2004 Off Hollywood & Vine (Kısa Film)

Televizyon

2021 Ötekiler
2019 Karanlığa Doğru
2017 Fear the Walking Dead
2016 Incorporated
2016 Scream
2014 Davetsiz Misafirler

Senaryo

2014 13 Günah
2008 A Necessary Death
2000 Vergessene Ritter (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Daniel Stamm Fotoğrafları

Daniel Stamm Haberleri