Daniel Webber

Daniel Webber

Daniel Webber
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.6.1988

Doğum Yeri: Gosford, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Tam adı Daniel Peter Webber'dir. The Punisher (2017), 11.22.63 (2016), The Dirt (2019) ve Escape from Pretoria (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Escape from Pretoria
2019 The Dirt
2019 Mötley Crüe: Looks That Kill (2019 Version) (Kısa Video)
2019 Danger Close: The Battle of Long Tan
2017 Thumper
2017 Australia Day
2016 Teenage Kicks
2016 All Night Gaming
2015 Summer Nights (Kısa Film)
2015 Skin (Kısa Film)
2014 Eric (Kısa Film)
2013 Galore
2013 Break (Kısa Film)
2013 Spine (Kısa Film)
2013 Deceit
2012 The Girl Who Lived
2012 Reason to Smile (Kısa Film)
2012 Baseheart (Kısa Film)
2011 Uyuyan Güzel
2009 The Combination
2009 Multiple Choice (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Punisher
2016 11.22.63 (Mini Dizi)
2015 Home and Away
2012 Devil's Dust (Mini Dizi)
2010 K9
2008 All Saints

Görev Aldığı Yapımlar

Daniel Webber Fotoğrafları

Daniel Webber Haberleri

Portreler